Despre noi

Clinica Mental Care

CINE SUNTEM?

Suntem o echipă de psihologi și psihoterapeuți certificați și specializați în diferite arii de tratament și suport psiho-emoțional. Suntem dedicați și credem în capacitatea oamenilor de a se vindeca și depăși suferințele, de a găsi acele resurse interioare pentru a trăi armonios cu ei înșiși precum și în relație cu ceilalți.

Iți punem la dispoziție vasta noastră experiență educațională și profesională pentru a crea un spațiu sigur, fizic și emoțional, în care, împreună, să facem primii pași către un proces de transformare și o stare interioară mai bună.

     Vom aborda cele mai potrivite metode psihoterapeutice pentru tine și nevoile tale!

MISIUNE & VIZIUNE

Cu grijă pentru tine!

Misiunea noastră se concretizează prin transformarea celor care ne trec pragul, succesul insemnând sănătate emoțională și evoluție în plan personal.

Crearea cadrului potrivit pentru cei care își doresc să apeleze la servicii de psihoterapie, atât online, pentru pacienți din întreaga țară, cât și față în față în clinica Mental Care din Pitești.

Valori

Grija pentru pacienți, colaboratori și colegii noștri. Comunicarea se bazează pe legături emoționale, conexiuni importante, pe care noi le punem întotdeauna pe primul loc.

Ne dorim ca pacienții noștri să obțină o stare bună de sănătate holistică: emoțională, mintală, spirituală și relațională.

Echipa Mental Care este formată din specialiști cu pregătire temeinică în tratarea și vindecarea problemelor emoționale.

Îi încurajăm și inspirăm pe cei care ne aleg să își descopere și fructifice talentele, să își pună în practică planurile și dorințele, să îmbrățișeze din plin schimbările.