Termeni și Condiții

I. Prezentare generala

SC MENTAL CARE SRL,  CUI: 43501404, Nr. Reg. Com: J03/2151/2020  este persoana juridica cu sediul in strada Exercitiu, nr.9, etaj 2, Pitesti.

Prezentul document isi propune sa prezinte principiile si principalele reguli care trebuie respectate de catre persoanele care acceseaza site-ul Mental Care si doresc sa beneficieze de serviciile acesteia. Termenii şi Condiţiile de accesare sunt regulile minimale si se completează cu prevederile legislației în vigoare si eventual cu prevederile contractului incheiat cu Mental Care.

Acest document respecta principiul egalitatii de tratament fata de toti pacientii, respectand totodata conditiile comerciale agreate prin contracte.

II. Principii de utilizare

Prin navigarea pe site-ul Mental Care, precum si prin efectuarea unei programari la o sedinta de consiliere, respectiv prin prezentarea si acceptarea inregistrarii in lista de clienti care s-au prezentat pentru efectuarea unei sedinte de consiliere, sunteți de acord cu termenii și condițiile descrise mai jos.

Mental Care si rezervă dreptul de a modifica oricând și fără notificare prealabilă acești termeni si conditii. Programării dumneavoastră i se vor aplica termenii care sunt în vigoare la momentul efectuarii acesteia. Accesând site-ul Mental Care veți găsi cea mai recentă versiune a termenilor si conditiilor. Ne rezervăm dreptul de a înceta în orice moment prestarea unui serviciu, fără notificare prealabilă.

Va rugam sa cititi acesti termeni si conditii cu atentie pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului. Utilizarea acestui site implica acceptarea tacita a termenilor si a conditiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezinta intelegerea dintre parti.

In calitate de proprietar si administrator al site-ului www.mentalcare.ro, Mental Care isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestuia, termenii si conditiile de folosire, fara o notificare prealabila. Astfel, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Acest site utilizeaza tehnologii care permit colectarea anumitor informatii cu caracter tehnic despre utilizator: adresa de internet, sistemul de operare folosit, tipul browser-ului, si informatii despre traficul realizat pe site-ul nostru.

Toate aceste informatii colectate prin intermediul site-ului de catre Mental Care au scopul de a ajuta la imbunatatirea serviciilor sale.

Acest site urmeaza sa fie accesat exclusiv pentru informare si efectuarea programărilor. In acest sens, clientii urmeaza sa furnizeze informații reale, complete și actualizate.

Vor fi respectate drepturile de proprietate intelectuală cu privire la orice informatie furnizata pe acest site si nu vor fi desfasurate niciun fel de acțiuni care ar putea aduce orice fel de prejudiciu site-ului nostru.

Mental Care isi rezervă dreptul de a bloca accesul oricărui utilizator care încalcă regulile de mai sus și de a se adresa autorităților competente, dupa caz.

III. Reguli de accesare

Mental Care garanteaza utilizatorului acces limitat pe site-ul www.mentalcare.ro, in interes personal (efectuarea de programari online sau informare) si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor Mental Care.

Bazele de date, programe, elemente de grafica si intreg continutul website-lui www.mentalcare.ro sunt protejate de legea dreptului de autor, nu pot fi reproduse, distribuite, transmise sau publicate si sunt proprietatea Mental Care, sau, dupa caz, a furnizorilor serviciilor oferite prin intermediul site-ului si este protejat prin lege.

Copierea, stocarea, modificarea partiala sau in intregime a site-ului este strict interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare privind protectia drepturilor de autor. In aceasta calitate,  utilizatorii sunt de acord cu cele mai sus mentionate.

Singura opțiune pentru programarea la sedintele de consiliere individuala prin intermediul acestui website este programarea online. După completarea formularului de inscriere, trebuie sa efectuati plata conform indicatiilor din emailul primit, pentru a beneficia de serviciile la care v-ati inscris. Datele necesare pentru a completa formularul sunt: numele, prenumele,  numarul de telefon, adresa de email.

În situația în care programarea este realizată online și dacă ne-ați furnizat o adresă de e-mail valabilă, veţi primi un e-mail de informare. În cazul în care, dintr-un motiv anume, nu putem aproba solicitarea de programare (de ex, dacă a fost acceptată o altă programare pentru aceeași oră), vă anunţăm în cel mai scurt timp privind reprogramrea pentru o alta zi si ora. În cazul în care nu puteti să participati la ședința la data și ora reprogramata,  dar plata s-a realizat deja, va rugam sa ne contactati la 0752 012 284 si sa stabilim impreuna o data si ora convenabila pentru dumneavoastra.

In functie de numarul de programari neonorate, societatea isi rezerva dreptul sa limiteze accesul la programari al clientului respectiv.

IV. Modalitati de plata

POLITICA DE ANULARE (RETUR)

In cazul in care serviciul de psihoterapie online/ consultanta dezvoltare personala online nu poate fi prestat din diferite cauze tehnice (intreruperea accesului la internet, lipsa semnalului de telefonie mobila etc) datoriat unor situatii imprevizibile generale va fi restituita clientului in totalitate suma platita in prealabil pentru programare.

In cazul in care din diverse motive clientul nu este apelat/contactat telefonic/online la data si ora programata, suma platita de catre client va fi restituita in totalitate daca acesta nu opteaza pentru o reprogramare la o data ulterioara.

In cazul in care clientul invoca o abordate tendentioasa sau neprofesionista nemotivata a colaboratorului platformei Mental Care, va trebui sa anunte acest lucru telefonic la nr. 0752 012 284 sau pe e-mail la echipa@mentalcare.ro urmand ca suma platita de catre client sa fie restituita in totalitate.

In cazul in care clientul nu mai poate respecta ora si data programata, poate reprograma sedinta de terapie la o data ulterioara fara costuri suplimentare. Clientul poate renunta la programarea facuta, fără invocarea vreunui motiv, daca anunta cu 24 de ore in prealabil, telefonic la nr. 0752 012 284 sau pe e-mail la echipa@mentalcare.ro – caz in care suma platita de catre client va fi restituita in totalitate.

In cazul in care clientul nu doreste sa participe la serviciile oferite de Mental Care, conform programarii facute si platite in prealabil, fara sa-si anunte intentia de a renunta la serviciul de psihoterapie/consultanta online cu 24h inainte si fara sa reprogrameze sedinta, suma platita de catre client va nu va fi restituita.

Pentru platile cu cardul prin Netopia Payments, in cazul in care serviciile oferite de Mental Care nu pot fi prestate, rambursul se face folosind aceasi metoda de plata ca si cea utilizata de client pentru achizitionarea serviciilor.

V. Livrarea serviciilor

Livrarea sesiunilor se vor face la sediu sau online prin Zoom sau Microsoft Teams la minim 24 de ore dupa confirmarea efectuarii cu success a tranzactiei. Pentru evenimentele programate si disponibile pe site data si ora vor fi publicate in sectiunea Evenimente. Pentru sesiunile individuale data si ora vor fi stabilite de comun acord cu fiecare client.

VI. Confidentialitate. Prelucrarea si securitatea datelor

Informatiile furnizate de dumneavoastra vor fi folosite de Mental Care exclusiv in scopul declarat al site-ului, conform legislatiei aplicabile in domeniul protectiei persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, precum si normelor privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice. Astfel, datele din formularul de comanda vor fi folosite numai pentru a va trimite confirmarea comenzilor, promotii, buletinele informative periodice (doar in masura in care sunteti de acord sa primiti acest gen de informatii) facturare si pentru furnizarea serviciilor etc.

Nu sunteti obligat sa furnizati datele personale, insa refuzul face imposibila prelucrarea programarii si furnizarii serviciilor. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre echipa Mental Care.

Conform legii beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. De asemenea, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale si sa solicitati stergerea datelor din baza de date. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa catre Mental Care cu o cerere scrisa.

Mental Care se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor sai. In eventualitatea utilizarii datelor dumneavoastra in scopul realizarii unor campanii, Mental Care va solicita acordul explicit in acest sens.

Mental Care nu trimite mesaje nesolicitate clientilor sai. Orice mesaj periodic trimis contine datele noastre de identificare, precum si o procedura valida de renuntare la subscriere.

Site-ul este adresat adulților cu varsta de peste 18 ani si nu vor fi colectate cu buna stiinta informatii personale de identificare ale persoanelor minore. Se recomanda ca persoanele majore sa participe sau sa se informeze cu privire la navigarea pe internet a minorilor aflati in grija lor si la achizitionarea de servicii, prin folosirea limitarilor parentale ale browser-ului folosit pentru a putea limita accesul minorilor la aceste activitati sau informatii. Utilizatorii sunt de acord sa respectate orice astfel de restrictii.

Pentru a raspunde intrebarilor utilizatorilor si pentru a obtine date referitoare la accesul pe site-ul Mental Care, poate fi necesara furnizarea de informatii cu caracter personal, cum ar fi e-mail-ul si numarul de telefon. Aceste informatii insa nu vor fi folosite pentru a transmite alte informatii despre serviciile Mental Care.

Mental Care se obliga sa asigure confidentialitatea vizitatorilor site-ului sau. Nu vor fi transmise catre terti nici un fel de informatii cu caracter personal, exceptie facand tertii parteneri care asigura buna functionare a acestui site.

Pot fi furnizate catre terte persoane atat informatii de ordin general, trafic pe site, cat si alte informatii statistice care nu contin date cu caracter personal.

Pentru orice intrebare sau cerere de utilizare a materialelor de pe acest website, ne puteti contacta la echipa@mentalcare.ro.